Yhteistyökumppanit

Festivaali rakennetaan yhteistyössä kumppaneiden kanssa

SuomiAreena-festivaalin toteuttavat yhteistyössä MTV Oy ja Porin kaupunki. Tapahtuman toteutuksen mahdollistavat pääyhteistyökumppanit.
Ohjelmasisällön rakennamme yhdessä keskusteluita järjestävien organisaatioiden kanssa. Kesän 2023 festivaalissa meillä oli mukana yli 250 toimijaa - yrityksiä, järjestöjä ja julkisia organisaatioita - jotka tuottivat oman sisältönsä viralliseen SuomiAreena-ohjelmaan.

Pääyhteistyökumppanit 2023

Tietoevry
Tietoevry on jälleen pääyhteistyökumppanina vuoden 2023 SuomiAreenassa. Viikon aikana Tietoevry tuo esiin datan ja tekoälyn roolia ympäristötavoitteiden saavuttamisessa ja hiilikädenjäljen kasvattamisessa, terveydenhuollon haasteiden ratkaisemissa sekä nuorten tulevaisuususkon vahvistamissa. Tietoevry on pilviteknologiaan, dataan ja ohjelmistoihin erikoistunut teknologiayritys.

Muut kumppanit

Viestintätoimisto Tekir
Viestintätoimisto Tekir jatkaa SuomiAreenan sisältöjen kehittämisen kumppanina myös vuonna 2023. Tavoitteenamme on rakentaa festivaalille ajankohtainen ohjelmakokonaisuus, joka kiinnostaa suomalaisia ja osallistaa yhteiskunnalliseen keskusteluun. Tekir kouluttaa mukana olevia organisaatiota kiinnostavan keskustelun rakentamisessa kevään 2023 aikana.
Sataedu
Sataedun opiskelijat tuottavat opettajien johdolla SuomiAreenan lavakeskusteluiden striimaukset MTV Katsomoon.

KIINNOSTAAKO PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANUUS?

Suomen suurin yhteiskunnallinen festivaali, SuomiAreena, järjestetään juhannuksen jälkeen kesäkuussa Porissa. MTV Oy ja Porin kaupunki nostavat SuomiAreenassa esiin tekoja ja ratkaisuja, jotka vievät suomalaista yhteiskuntaa kohti parempaa.
Pääyhteistyökumppaneiksi etsimme edelläkävijätahoja, jotka toimivat aktiivisesti yhteiskunnan kehittämiseksi konkreettisten tekojen kautta.
Haluatteko lähteä mukaan mahdollistamaan tapahtumaa ja yhteiskunnallista keskustelua? Lisätietoja kumppanuudesta antaa SuomiAreenan vastaava tuottaja Johanna Tonttila, johanna.tonttila@mtv.fi, p. 041 510 69 55.

Ota yhteyttä

MTV, vastaava tuottaja:
Johanna Tonttila
johanna.tonttila@mtv.fi
+358 41 510 6955