Tietoa tapahtumasta

Suomen suurin yhteiskunnallinen festivaali

SuomiAreenan ohjelma rakentuu viikon aikana Porin keskustassa kuudella lavalla käydyistä yhteiskunnallisista keskusteluista sekä festivaaliviikon muusta ohjelmasta - lyhytelokuvista, kävelykierroksista ja esimerkiksi jalkapallo- ja pesäpallomatseista.
Kaikki SuomiAreenan sisällöt ovat kävijöille ilmaisia. 

Mistä ohjelmaa voi seurata?

Yhteiskunnallisen festivaalin ohjelmaa voit seurata paikan päällä Porissa maksutta viikon ajan. Voit katsoa kaikki keskustelut suorana tai tallenteena MTV Katsomossa (mtv.fi sekä MTV Katsomo -sovellus). Lisäksi ajankohtaiset illan politiikkaohjelmat voit katsoa suorana myös MTV3-kanavalta aina klo 20 alkaen.

Tapahtuma-alue ja lavat

Festivaalin tapahtuma-alue sijaitsee Porin keskustassa ja lavat kävelymatkan päässä toisistaan. Ohjelmaa järjestetään kuudella lavalla ja lisäksi muutamassa muussa tapahtumapaikassa.

Kansalaistori ja rannan osastot

Kansalaistori sijaitsee Porin torilla ja siellä voit tutustua tapahtumassa mukana olevien toimijoiden sisältöihin sekä pysähtyä juttelemaan tuttujen ja uusien ihmisten kanssa. Paikalla on myös puolueiden yhteinen teltta. Kansalaistori on avoinna ma-to klo 10-17 ja pe klo 10-14.
Kansalaistorin lisäksi kesällä 2022 yritykset ja muut organisaatiot esittelevät toimintaansa uuden rantalavan osastopaikoilla. Tule tutustumaan!

Median edustajien ilmoittautuminen

Toimittajat voivat ilmoittaa osallistumisestaan sähköpostitse 6.7.2022 mennessä tea.siikonen@mtv.fi. Saat tärkeät SuomiAreena-mediainfot ennen tapahtumaa ja tapahtuman aikana. Paikan päällä Porissa erillistä ilmoittautumista ei tämän lisäksi enää tarvita.

Majoitus 

SuomiAreenan tapahtumaviikolla hotellien majoitusmahdollisuudet ovat rajalliset, joten tarjolla on runsaasti myös yksityismajoitusta. Majoituksiin liittyvissä kysymyksissä ja varauksissa saat apua Visit Porista.

Saapuminen Poriin

Poriin voi saapua monella eri tapaa ja SuomiAreena-keskusteluja pääsee seuraamaan junalla, linja-autolla, omalla autolla tai vaikkapa veneellä. Suosittelemme käyttämään julkisia liikennevälineitä sekä kimppakyytejä!
Lisätietoa liikkumisesta ja saapumisesta saat Visit Porilta.

Ota yhteyttä

MTV, vastaava tuottaja:
Johanna Tonttila
johanna.tonttila@mtv.fi
+358 41 510 6955
MTV, tuottaja:
Sara Pitkänen
sara.pitkanen@mtv.fi
+358 40 615 9735
Pori, tuottaja:
Jenni Åman
jenni.aman@pori.fi
+358 44 701 8244
Pori, lavat ja kansalaistori:
Viivi Lähteenmäki
viivi.lahteenmaki@pori.fi
+358 44 701 1890
Visit Pori, majoitus:
Marjukka Heino
marjukka.heino@pori.fi
+358 44 701 7922
Visit Pori, yksityismajoitus:
yksityismajoitus@pori.fi
+358 44 701 7908