Hae mukaan

Hae mukaan toteuttamaan SuomiAreenaa

Nostamme SuomiAreenassa esiin rohkeita tekoja ja kunnianhimoisia tavoitteita, jotta voimme yhdessä viedä asioita eteenpäin. Millä konkreettisella tavalla organisaationne on mukana varmistamassa, että yhteiskuntamme on askeleen parempi paikka olla ja elää?
Voit olla mukana Suomen suurimmassa yhteiskunnallisessa festivaalissa kolmella eri tavalla:
  • hae mukaan järjestämään oma keskustelusi osana tapahtuman virallista ohjelmaa (haku auki 15.11. saakka)

  • hae omaa osastopaikkaa Kansalaistorilta (haku käynnistyy loppuvuonna 2023)

  • lähde mukaan pääyhteistyökumppaniksi

Keskustelutilaisuudet

Haemme vuosittain erilaisia organisaatioita mukaan rakentamaan kesän suurinta yhteiskunnallista festivaalia ja tuottamaan omaa keskustelusisältöä viikon ohjelmaan.
Hae mukaan toteuttamaan kesän 2024 festivaalin ohjelmaa 15.11.2023 mennessä.

Kansalaistori

Organisaatiot voivat hakea tapahtumaviikon ajaksi omaa osastopaikkaa Kansalaistorilta, joka sijaitsee Porin torilla. Kansalaistoripaikalla ollaan esillä yhteiskunnallisella teemalla, eikä siellä tuotteiden tai palveluiden myyminen ole mahdollista.
Kansalaistoripaikat tulevat hakuun loppuvuonna 2023.

Hinnat ja stipendit

Perimme oman keskustelun järjestämisestä maksun, joka määräytyy organisaatiotyypin mukaan. Keskustelun järjestämiseen myönnämme myös stipendejä, joilla on mahdollista kattaa lava-aikaan liittyvät kustannukset. Stipendiä voit hakea samalla hakulomakkeella, jolla haet mukaan ohjelmaan.
Kansalaistoripaikkojen hinnoittelu määräytyy organisaatiotyypin ja keston mukaan.

Kiinnostaako pääyhteistyökumppanuus?

Pääyhteistyökumppaneiksi etsimme edelläkävijätahoja, jotka toimivat aktiivisesti yhteiskunnan kehittämiseksi konkreettisten tekojen kautta.
Haluatteko lähteä mukaan mahdollistamaan tapahtumaa ja yhteiskunnallista keskustelua? Lisätietoja kumppanuudesta antaa SuomiAreenan vastaava tuottaja Johanna Tonttila, johanna.tonttila@mtv.fi, p. 041 510 69 55.

Ota yhteyttä

MTV, vastaava tuottaja:
Johanna Tonttila
johanna.tonttila@mtv.fi
+358 41 510 6955
MTV, tuottaja:
Sara Pitkänen
sara.pitkanen@mtv.fi
+358 40 615 9735