Hae mukaan

Hae mukaan toteuttamaan SuomiAreenaa

Nostamme SuomiAreenassa esiin rohkeita tekoja ja kunnianhimoisia tavoitteita, jotta voimme yhdessä viedä asioita eteenpäin. Millä konkreettisella tavalla organisaationne on mukana varmistamassa, että yhteiskuntamme on askeleen parempi paikka olla ja elää?
Voit olla mukana Suomen suurimmassa yhteiskunnallisessa festivaalissa kolmella eri tavalla:
  • hakemalla mukaan järjestämään omaa keskustelua tai jotakin muuta lavatoteutusta (esim. haastattelua, näytelmää, väittelyä) osana tapahtuman virallista ohjelmaa

  • hakemalla omaa osastopaikkaa Kansalaistorilta

  • lähtemällä mukaan pääyhteistyökumppaniksi

Keskustelut ja muut lavatoteutukset

Haemme vuosittain erilaisia organisaatioita mukaan rakentamaan kesän suurinta yhteiskunnallista festivaalia ja tuottamaan omaa keskustelua tai muuta lavasisältöä (esim. haastattelu, näytelmä, väittely) viikon ohjelmaan.
Haku mukaan toteuttamaan kesän 2024 festivaalin ohjelmaa on päättynyt.

Kansalaistori

Organisaatiot voivat hakea tapahtumaviikon ajaksi omaa osastopaikkaa Kansalaistorilta, joka sijaitsee Porin torilla. Kansalaistoripaikalla ollaan esillä yhteiskunnallisella teemalla, eikä siellä tuotteiden tai palveluiden myyminen ole mahdollista.

Hinnat ja stipendit

Perimme oman keskustelun tai lavatoteutuksen järjestämisestä maksun, joka määräytyy organisaatiotyypin mukaan. Toteutuksen järjestämiseen myönnämme myös stipendejä, joilla on mahdollista kattaa lava-aikaan liittyvät kustannukset. Stipendiä voit hakea samalla hakulomakkeella, jolla haet mukaan ohjelmaan.
Kansalaistoripaikkojen hinnoittelu määräytyy organisaatiotyypin ja keston mukaan.

Kiinnostaako pääyhteistyökumppanuus?

Pääyhteistyökumppaneiksi etsimme edelläkävijätahoja, jotka toimivat aktiivisesti yhteiskunnan kehittämiseksi konkreettisten tekojen kautta.
Haluatteko lähteä mukaan mahdollistamaan tapahtumaa ja yhteiskunnallista keskustelua? Lisätietoja kumppanuudesta antaa SuomiAreenan vastaava tuottaja Johanna Tonttila, johanna.tonttila@mtv.fi, p. 041 510 69 55.

Ota yhteyttä

MTV, vastaava tuottaja:
Johanna Tonttila
johanna.tonttila@mtv.fi
+358 41 510 6955
MTV, tuottaja:
Sara Pitkänen
sara.pitkanen@mtv.fi
+358 40 615 9735