Hae mukaan

Hae mukaan toteuttamaan SuomiAreenaa

Nostamme SuomiAreenassa esiin rohkeita tekoja ja kunnianhimoisia tavoitteita, jotta voimme yhdessä viedä asioita eteenpäin. Millä konkreettisella tavalla organisaationne on mukana varmistamassa, että yhteiskuntamme on askeleen parempi paikka olla ja elää?
Voit olla mukana Suomen suurimmassa yhteiskunnallisessa festivaalissa kolmella eri tavalla:
  • hae mukaan järjestämään oma keskustelusi osana tapahtuman virallista ohjelmaa

  • hae omaa osastopaikkaa Kansalaistorilta

  • lähde mukaan pääyhteistyökumppaniksi

Keskustelutilaisuudet

Haemme vuosittain erilaisia organisaatioita mukaan rakentamaan kesän suurinta yhteiskunnallista festivaalia ja tuottamaan omaa keskustelusisältöä viikon ohjelmaan.

Kansalaistori

Organisaatiot voivat hakea tapahtumaviikon ajaksi omaa osastopaikkaa Kansalaistorilta, joka sijaitsee Porin torilla. Kansalaistoripaikalla ollaan esillä yhteiskunnallisella teemalla, eikä siellä tuotteiden tai palveluiden myyminen ole mahdollista.
Kansalaistoripaikkojen haku kesälle 2023 käynnistyy loppuvuonna 2022.

Hinnat ja stipendit

Perimme oman keskustelun järjestämisestä maksun, joka määräytyy organisaatiotyypin mukaan. Keskustelun järjestämiseen myönnämme myös stipendejä, joilla on mahdollista kattaa lava-aikaan liittyvät kustannukset. 
Kansalaistoripaikkojen hinnoittelu määräytyy organisaatiotyypin ja keston mukaan.

Kiinnostaako pääyhteistyökumppanuus?

Pääyhteistyökumppaneiksi etsimme edelläkävijätahoja, jotka toimivat aktiivisesti yhteiskunnan kehittämiseksi konkreettisten tekojen kautta.
Haluatteko lähteä mukaan mahdollistamaan tapahtumaa ja yhteiskunnallista keskustelua? Lisätietoja kumppanuudesta antaa SuomiAreenan vastaava tuottaja Johanna Tonttila, johanna.tonttila@mtv.fi, p. 041 510 69 55.

Ota yhteyttä

MTV, vastaava tuottaja:
Johanna Tonttila
johanna.tonttila@mtv.fi
+358 41 510 6955
MTV, tapahtumatuottaja:
Sara Pitkänen
sara.pitkanen@mtv.fi
+358 40 615 9735