Jotta meillä olisi enemmän ratkaisuja ja vähemmän ongelmia.

SuomiAreena Porissa 11.-15.7.2022

Suomen suurin yhteiskunnallinen festivaali SuomiAreena järjestetään Porissa heinäkuun toisella viikolla. Tapahtuman järjestävät yhdessä MTV ja Porin kaupunki.

Kohtaamisia, ihmisiä, tekoja ja ratkaisuja

Erilaiset järjestöt, yritykset, julkisen sektorin toimijat, asiantuntijat, yhteiskunnalliset vaikuttajat sekä politiikan toimijat yhdessä rakentavat SuomiAreena-viikon sisällön. Nämä kaikki toimijat tuottavat lavakeskustelut tapahtumaviikon ohjelmaan.

SuomiAreena on festivaali, jossa jokainen voi olla mitä on. Siellä tapaa monenlaisia ihmisiä ja saa erilaisia ajatuksia. SuomiAreena ja sen kumppanit tarjoavat näkymiä ja ratkaisuja. Osallistuja voi luottaa kuulemaansa ja olla mukana yhteiskunnallisessa keskustelussa.

Tietoa tapahtumasta

SuomiAreena-festivaali järjestetään Porissa heinäkuussa. Tapahtuman ohjelma rakentuu viikon aikana Porin keskustassa eri lavoilla käydyistä yhteiskunnallisista keskusteluista sekä festivaaliviikon muusta ohjelmasta. Tapahtumapaikat ja lavat sijaitsevat kävelymatkan etäisyydellä toisistaan. Kaikki SuomiAreenan sisällöt ovat kävijöille ilmaisia. 

Pääyhteistyökumppanit

Pääyhteistyökumppanit ovat mukana mahdollistamassa tapahtuman toteutumista ja edistämässä yhteiskunnallista keskustelua. Pääyhteistyökumppanuuden kautta on mahdollista ottaa ajatusjohtajan roolia valitsemassaan teemassa ja tuoda esille oman organisaation tekoja.

Vuoden 2022 pääyhteistyökumppanimme on Savonia-ammattikorkeakoulu.

Hae mukaan toteuttamaan omaa keskustelua

Onko sinulla tiedossa teko, joka vie yhteiskuntaamme kohta parempaa huomista? Nostamme SuomiAreenassa esiin rohkeita tekoja ja kunnianhimoisia tavoitteita, jotta voimme yhdessä viedä asioita eteenpäin.

SuomiAreenan ohjelman toteuttavat kanssamme yli 150 eri organisaatiota, jota tuottavat oman keskustelunsa eri lavoilla viikon aikana