Jotta meillä olisi enemmän ratkaisuja ja vähemmän ongelmia.

SuomiAreena Porissa 25.-28.6.2024

Suomen suurin yhteiskunnallinen festivaali SuomiAreena järjestetään ensi kesänä Porissa historiallisesti jo kesäkuun viimeisellä viikolla. Tapahtuman järjestävät yhdessä MTV ja Porin kaupunki.
Festivaaliohjelman teemat ovat syntyneet ohjelmassa mukana olevien organisaatioiden esiin nostamista teoista ja aiheista, jotka puhuttavat yhteiskunnassa juuri nyt.

Tietoa tapahtumasta kävijälle

SuomiAreena-viikon ohjelma rakentuu eri lavoilla käydyistä yhteiskunnallisista keskusteluista sekä festivaaliviikon muusta ohjelmasta - esimerkiksi kävelykierroksista, musiikista, yhteisötaideteoksesta, mingleistä tai futis-, padel ja pesismatseista.
Tapahtumapaikat ja lavat sijaitsevat kävelymatkan etäisyydellä toisistaan. Kaikki SuomiAreenan sisällöt ovat kävijöille ilmaisia. 

Kohtaamisia, ihmisiä, tekoja ja ratkaisuja

Festivaaliviikon ohjelman sisällön rakentamiseen osallistuu kesällä 2023 yli 220 erilaista organisaatiota ja toimijaa – yrityksiä, järjestöjä, puolueita, asiantuntijoita, julkisia organisaatiota ja yhteiskunnallisia toimijoita. Nämä toimijat tuottavat lavakeskustelut tapahtumaviikon ohjelmaan.
SuomiAreena on festivaali, jossa jokainen voi olla mitä on. Siellä tapaa monenlaisia ihmisiä ja saa erilaisia ajatuksia. SuomiAreena ja sen kumppanit tarjoavat näkymiä ja ratkaisuja. Osallistuja voi luottaa kuulemaansa ja olla mukana yhteiskunnallisessa keskustelussa.

Pääyhteistyökumppanit

Pääyhteistyökumppanit ovat mukana mahdollistamassa tapahtuman toteutumista ja edistämässä yhteiskunnallista keskustelua. Pääyhteistyökumppanuuden kautta on mahdollista ottaa ajatusjohtajan roolia valitsemassaan teemassa ja tuoda esille oman organisaation tekoja.
Vuoden 2023 pääyhteistyökumppanimme on Tietoevry.

Hae mukaan toteuttamaan omaa keskustelua

Onko sinulla tiedossa teko, joka vie yhteiskuntaamme kohta parempaa huomista? Nostamme SuomiAreenassa esiin rohkeita tekoja ja kunnianhimoisia tavoitteita, jotta voimme yhdessä viedä asioita eteenpäin.
SuomiAreenan ohjelman toteuttavat kanssamme yli 220 eri organisaatiota, jota tuottavat oman keskustelunsa eri lavoilla viikon aikana